VCA certificaat halen

Wil je je VCA (B-VCA of VOL-VCA) certificaat halen bij een ervaren opleider op het gebied van veiligheid? Dan ben je bij KAP opleidingen aan het juiste adres. We zijn aangesloten bij het NTRO (dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland) en erkend als opleidingspartner.

VCA cursus

Onze ervaren trainers verzorgen de best mogelijke cursus op onze locatie in Werkendam. In overleg kunnen we de cursus ook incompany verzorgen. Voor mensen die zich voor willen bereiden op een examen is het ook mogelijk alleen het cursusboek bij ons aan te schaffen.

VCA examen

Het examen kan op verschillende locaties in Nederland worden afgenomen. Kijk voor actuele examen data onder de knop “inschrijven” Of neem contact met ons op via e-mail opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Het examen duur ongeveer één uur. Om deel te nemen aan het examen is geen vooropleiding noodzakelijk. Wel dient u in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs.

Kosten voor het examen Basisveiligheid € 99,= ex btw per persoon

VCA Certificaat

Je VCA certificaat gehaald en dan? Het certificaat is 10 jaar geldig en wordt opgenomen in het centraal diploma register op de website https://www.vca.ssvv.nl.

Deel dit