Het VCA examen en VCA certificaat

Wil jij ook je VCA certificaat halen? Ben je op zoek naar een ervaren opleider op het gebied van veiligheid? Dan ben je bij KAP Opleidingen aan het juiste adres. Wij verzorgen cursussen voor het behalen van het examen voor het B-VCA en VOL-VCA certificaat. We zijn erkend als opleidingspartner en aangesloten bij de overkoepelende brancheorganisatie NTRO. Onze VCA cursussen en cursusboeken helpen je een eind op weg naar optimale veiligheid op de werkvloer. Hoe gaat dat in zijn werk?

VCA cursus(boek)

Onze ervaren trainers verzorgen de best mogelijke cursus op onze locatie in Werkendam. In overleg kunnen we de cursus ook ‘in-company’ verzorgen. Dit houdt in dat wij op jouw eigen locatie een cursus geven. Neem hiervoor contact met ons op. Een volledige VCA cursus een brug te ver of overbodig? Dan is het ook mogelijk alleen het cursusboek bij ons aan te schaffen. Ook op deze manier kun je je optimaal voorbereiden op het VCA examen.

VCA examen

Het examen kan op verschillende locaties in Nederland worden afgenomen. Onder de knop “inschrijven” vind je de actuele examendata. Het is ook altijd mogelijk contact met ons op te nemen. Dit kan per e-mail (opleidingen@kap-advies.nl) of telefonisch (0183-405951).

Het VCA examen duurt ongeveer één uur. Om deel te nemen aan het examen is geen vooropleiding noodzakelijk. Het verbeteren van veiligheid is dus voor iedereen toegankelijk. Wel dient u in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs. Dit zal voorafgaand aan het examen worden gecontroleerd.

De kosten voor het examen Basisveiligheid zijn € 99,= ex btw per persoon

VCA certificaat

Gefeliciteerd! Je hebt je VCA certificaat behaald! Je certificaat is 10 jaar geldig en zal worden opgenomen in het centraal diploma register. Dit kun je terugvinden op de VCA website. Wat nu? Nu kun je zelfverzekerd en veilig werken én het goede voorbeeld geven in jouw werkomgeving.

Deel dit