Nieuw opleiding: Elektrische pallettruck en elektrische stapelaar cursus.

31 mei 2024

Ons opleidingsaanbod is uitgebreid met een nieuwe opleiding voor de elektrische pallettruck en elektrische stapelaar. De 1 daagse cursus kan gevolgd worden op onze opleidingslocatie in Werkendam maar kan ook bij u op locatie worden verzorgd. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Bij Adviesbureau Kap leer je de juiste kennis en praktische vaardigheden om een elektrische pallettruck of stapelaar veilig te kunnen gebruiken. Indien de cursus met positief resultaat word afgerond ontvang je het certificaat Veilig werken met elektrische pallettruck / stapelaar. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

De elektrische pallettruck (EPT) en de stapelaar worden veel gebruikt in magazijnen om goederen te verplaatsen, te laden en te lossen. Het is hetzelfde werktuig als de handpallettruck, maar dan in een elektrische variant. Het voordeel van de  elektrische pallettruck en de elektrische stapelaar is dat deze relatief gemakkelijk te bedienen zijn en er geen menselijke duw- en trekkracht nodig is  om ze te verplaatsen of om te heffen.

In de cursus leer je alles wat je moet weten om de elektrische pallettruck en stapelaar veilig te kunnen bedienen en veilig te gebruiken.

Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons door gebruik te maken van “Contact” of via e-mail: opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Deel dit