Transport

Transport

Bij transport komt veel kijken. Er is bijvoorbeeld veel wet- en regelgeving over allerlei aspecten van transport. Om als chauffeur zaken te mogen transporteren, hebt u bepaalde certificaten nodig. Denk bijvoorbeeld aan de code 95 certificaten die u dient te halen. De certificaten die u nodig hebt, zijn afhankelijk van de aard van het transport.

Transport cursussen bij KAP Opleidingen

Bent u op zoek naar de juiste cursussen om uw transport op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren, dan bent u bij KAP Opleidingen aan het juiste adres.

Ons aanbod aan cursussen is zeer ruim te noemen. Wij richten ons op cursussen die zich bevinden op het raakvlak tussen veiligheid, arbo en milieu. Veel transportwerkzaamheden hebben te maken met deze drie gebieden: transport dient te allen tijde aantoonbaar veilig uitgevoerd te worden, zowel voor de omgeving als voor de transporteur zelf, en ook is in het transport, net als iedere sector, het milieu een thema.

Bij KAP vindt u voor verschillende situaties de juiste cursussen. Ook het voorstadium van transport wordt bijvoorbeeld veilig uitgevoerd met een cursus van KAP. Denk bijvoorbeeld aan:

Binnen de categorie transport cursussen van KAP vindt u de cursus ladingzekering. Deze cursus is gericht op de praktijk: u leert alle belangrijke aspecten die ervoor zorgen dat u iedere lading veilig zekert. De cursus ladingzekering duurt slechts 1 dag en wordt incompany gegeven.

Waarom KAP opleidingen?

  • Cursussen gericht op de praktijk

Onze cursussen zijn praktijkgericht. De wet- en regelgeving komt zeker aan bod, maar het belangrijkste is de praktijk: hoe zorgt u dat u echt veilig werkt?

  • Met kennis uit de praktijk

KAP is niet enkel opleiding, maar ook adviesbureau op het gebied van veiligheid, arbo en milieu. Onze kennis is dus niet enkel theoretisch, maar wij weten ook hoe de praktijk eruitzien en gebruiken dan ook praktijkvoorbeelden tijdens onze cursussen.

  • Erkend opleider

Wij zijn aangesloten bij de Nederlands Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Kiest u voor KAP Opleidingen, dan weet u dus dat het goed ziet met de kwaliteit van uw cursus.

  • Efficiënte cursussen, vaak van slechts 1 dag

Onze cursussen zijn zo samengesteld dat ze zo efficiënt mogelijk gegeven worden. Veel van onze cursussen, ook transport cursussen, volgt u in 1 dag. Aan het eind van de dag hebt u dus uw certificaat!