Elektrische pallettruck en stapelaar

Moet jij voor je werk een elektrische pallettruck (EPT) en/of stapelaar bedienen en veilig gebruiken? Bij Adviesbureau Kap leer je de juiste kennis en praktische vaardigheden om een elektrische pallettruck of stapelaar veilig te kunnen gebruiken. Indien de cursus met positief resultaat word afgerond ontvang je het certificaat Veilig werken met elektrische pallettruck / stapelaar. Dit certificaat is 5 jaar geldig. De cursus wordt gegeven op onze trainingslocatie in Werkendam.

De afkorting ‘EPT’ staat voor elektrische pallettruck. De elektrische pallettruck (EPT) en de stapelaar worden veel gebruikt in magazijnen om goederen te verplaatsen, te laden en te lossen. Het is hetzelfde werktuig als de handpallettruck, maar dan in een elektrische variant. Het voordeel van de  elektrische pallettruck en de elektrische stapelaar is dat deze relatief gemakkelijk te bedienen zijn en er geen menselijke duw- en trekkracht nodig is  om ze te verplaatsen of om te heffen.

In de cursus leer je alles wat je moet weten om de elektrische pallettruck en stapelaar veilig te kunnen bedienen en veilig te gebruiken.

De opleiding bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk.

In het theoretische deel van de cursus behandelen we de essentiele theoretisch onderwerpen. Denk hierbij aan regels en wetten die voor kunnen komen bij het besturen van een elektrische pallettruck en stapelaar.

  • Veiligheid en Arbowet
  • Technische kennis van de elektrische pallettruck en stapelaar
  • Aanvang inspectie Elektrische pallettruck en stapelaar
  • Verkeersvoorschriften
  • Gebruiksvoorschriften

In het praktijk gedeelte van de cursus leer je hoe je de elektrische pallettruck en stapelaar moet besturen en alles wat daarbij komt kijken.

  • Rijklaar controle
  • Gebruik van de elektrische pallettruck en stapelaar
  • Verplaatsen van goederen
  • Voertuig beheersing

Voor actuele cursusdata kunt u kijken onder de knop “Inschrijven” of u neemt contact met ons op via e-mail: opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Prijs is inclusief 1 daagse training, cursusboek, koffie, thee, lunch, theorie toets, praktijkbeoordeling. De deelnemer ontvangt het certificaat digitaal. Indien een papieren certificaat en pasje gewenst zijn, berekenen wij € 7,50 per certificaat. Prijs is exclusief btw.

De opleiding wordt standaard in het Nederlands verzorgd. De cursus kan ook in andere talen gegeven worden, vraag ons naar de mogelijkheden.

Direct inschrijven voor de opleiding? Maak gebruik van de knop “inschrijven”.

Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons door gebruik te maken van “Contact” of via e-mail: opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Deel dit

Inschrijven Elektrische pallettruck en stapelaar