Techniek

Techniek

Techniek: we kunnen niet zonder. In vrijwel alle werkomgevingen komen we dagelijks in aanraking met techniek. Soms weten we niet goed hoe we die techniek goed inzetten om ons doel te bereiken. Soms hapert de techniek ook en zullen we moeten troubleshooten om onze werkzaamheden weer normaal te kunnen uitvoeren, met medewerking van de techniek.

Techniek vormt een groot hulpmiddel en is onmisbaar, maar kan ook een gevaar vormen als het niet op de juiste manier wordt ingezet.

KAP Opleidingen richt zich erop techniek op de juiste manier en op veilige wijze in te zetten. Kennis van techniek, ook als het soms maar basiskennis is, kan u helpen om de juiste beslissingen te maken over de inzet van specifieke apparaten en machines. Onze opleidingen helpen u hierbij.

Een paar technische cursussen op een rijtje

KAP is een bekende opleider voor VCA cursussen en allerlei cursussen op het raakvlak van veiligheid, arbo en milieu.

Enkele technische cursussen die KAP aanbiedt:

Waarom kiezen voor een cursus van KAP Opleidingen?

  • NRTO-keurmerk, dus uitsluitend kwalitatieve cursussen

KAP Opleidingen heeft het keurmerk van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. De kwaliteit van onze opleidingen en cursussen is dus door een onafhankelijke derde partij geverifieerd.

  • Veel eendaagse cursussen, dus snel uw certificaat!

Een cursus van KAP is altijd een opleiding die zoveel mogelijk gericht is op de praktijk. We zijn praktisch ingesteld en proberen zoveel mogelijk onze cursussen in volledige vorm in slechts 1 dag aan te bieden (inclusief examen), zodat u snel en efficiënt uw certificaat kunt halen.

  • Goed bereikbaar, ook via Whatsapp

Hebt u een vraag? Wij zijn altijd goed bereikbaar, ook via Whatsapp. Kijk op onze contactpagina voor alle manieren om contact met ons op te nemen.

  • Ook incompany cursussen

Veel van onze cursussen bieden wij op aanvraag ook incompany aan. Dit is voordelig: meerdere werknemers kunnen tegelijkertijd de cursus volgen hun certificaat behalen, zonder dat zij hiervoor moeten reizen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Cursus in een andere taal? Geen probleem!

Wij geven onze cursussen doorgaans in het Nederlands maar kunnen ook cursussen in andere talen voor u verzorgen. Laat het ons weten als u specifieke wensen hebt op dit gebied.