Milieu incident management training

Met onze training Milieu incident Management bieden we een pakket aan maatregelen en praktische informatie waarmee u tijdens en na een incident de oorspronkelijke situatie zo snel mogelijk kan herstellen. Deze training is geschikt voor medewerkers van gemeenten, provincies, waterschappen, omgevingsdiensten, bedrijven met een verhoogd risico op milieu incidenten en bedrijven werkzaam in de incidentbestrijding op milieu gebied.

De cursus kan worden gegeven op onze opleidingslocatie in Werkendam. Maar natuurlijk is het ook mogelijk de training op uw eigen bedrijfs- of projectlocatie in Nederland te verzorgen. Op onze locatie in Werkendam kunnen we voor u ook een rondleiding en demonstratie verzorgen van de diverse technieken en calamiteiten bestrijdingsmiddelen in samenwerking met ADJ Milieutechniek.

Deze training is geschikt voor medewerkers van gemeenten, provincies, waterschappen, omgevingsdiensten, bedrijven met een verhoogd risico op milieu incidenten en bedrijven werkzaam in de incidentbestrijding op milieu gebied.

Tijdens deze training worden oplossingen aangereikt om de risico’s en daarmee de kosten door schade tot een minimum te beperken.

Wat wordt er behandeld in de cursus?

In de training komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde:
–   Wet- en regelgeving

  • Verantwoordelijkheden van de partijen
  • Verschillende scenario’s
  • Het oefenen met verschillende incidenten

Indien de cursus met positief resultaat word afgerond ontvangt u certificaat. De deelnemer ontvangt het certificaat digitaal. Indien een papieren certificaat en pasje gewenst zijn, berekenen wij € 7,50 per certificaat.

Het certificaat en het pasje zijn 5 jaar geldig.

 Kosten training milieu incident management

€ 1.295,- per groep tot maximaal 4 personen
€ 1.449,- per groep tot maximaal 7 personen
€ 1.649,- per groep tot maximaal 10 personen.

Prijs is inclusief 1-daagse training, cursusboek maar exclusief btw en reiskosten. Ook is het mogelijk op de cursus in het weekend tegen een meerprijs van € 195,- per groep te organiseren.

De opleiding wordt standaard in het Nederlands verzorgd. De cursus kan ook in andere talen gegeven worden, vraag ons naar de mogelijkheden.

Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons door gebruik te maken van “Contact” of via e-mail: opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951

Deel dit

Inschrijven - Milieu incident management training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.