Veilig werken met de bosmaaier / Moterzeis

Voor uw bosmaaier certificaat kan u terecht bij ons. Wij hebben namelijk een bosmaaier cursus voor u. Werken met een bosmaaier brengt risico’s met zich mee. Het is daarom belangrijk om goed voorbereid aan het werk te gaan. Wilt u veilig werken met de bosmaaier? Adviesbureau Kap verzorgt voor u het gehele traject, van de bosmaaier cursus tot het bosmaaier certificaat. Adviesbureau Kap leert u de juiste en praktische vaardigheden om de bosmaaier veilig te kunnen bedienen. Het bosmaaier certificaat is 5 jaar geldig. De bosmaaier cursus kan op uw eigen bedrijfs- of project locatie in Nederland worden gegeven maar natuurlijk ook op het opleidingscentrum van Adviesbureau KAP in Werkendam.

Wat wordt er behandeld tijdens de bosmaaier cursus?

In de 1-daagse training wordt een combinatie gemaakt tussen theorie en praktijk. Tijdens de combinatie van theorie en praktijk zorgen wij ervoor dat u klaar bent om uw bosmaaier certificaat te halen.

• Voorschriften voor veilig gebruik
• Persoonlijke beschermingsmiddelen
• Bediening
• Specifieke eigenschappen brandstof bijvullen, starten, omgevingsrisico’s
• Tips voor veilig werken
• Constructie van de machines
• Afzetten van de werkplek
• Klein dagelijks onderhoud van de machines

Voor de mogelijke cursusdata neemt u contact met ons op via telefoonnummer 0183-405951 of e-mail: opleidingen@kap-advies.nl

Kosten in company training Veilig werken met de bosmaaier

 

€ 1.295,- per groep tot maximaal 4 personen
€ 1.449,- per groep tot maximaal 7 personen
€ 1.649,- per groep tot maximaal 10 personen.

Prijs is inclusief 1 daagse training, een bosmaaier cursusboek, een bosmaaier certificaat,  exclusief b.t.w. en reiskosten.
Ook mogelijk in het weekend: meerprijs € 195,- per groep.

De deelnemer ontvangt het certificaat digitaal. Indien een papieren certificaat en pasje gewenst zijn, berekenen wij € 7,50 per certificaat.

De opleiding wordt standaard in het Nederlands verzorgd. De bosmaaier cursus kan ook in andere talen gegeven worden, vraag ons naar de mogelijkheden.

Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons door gebruik te maken van “Contact” of via e-mail: opleidingen@kap-advies.nl of telefonische 0183-405951

Deel dit

Inschrijven - Veilig werken met de bosmaaier / Moterzeis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.