Cursusboek + examen B VCA

Examen voor mensen die in het bezit zijn of willen komen van het B-VCA Basis Veiligheid certificaat. Met het B-VCA diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA. U geeft daarmee dus aan dat u veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen. Als u aan de slag gaat voor een aannemer, dan moet u in de meeste gevallen een B-VCA diploma hebben. Bijvoorbeeld als u op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving werkt.

Na het met goed gevolg afleggen van het examen krijgt de deelnemer het certificaat Basis Veiligheid B-VCA. Tevens ontvangt de deelnemer naast het certificaat ook een pasje. Het certificaat is 10 jaar geldig en wordt opgenomen in het centraal diploma register op de website http://www.vca.ssvv.nl

Het examen kan op verschillende locatie in Nederland worden afgenomen. Kijk voor actuele examen data onder de knop “inschrijven” of neem contact met ons op via e-mail opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Het examen duur ongeveer één uur. Om deel te nemen aan het examen is geen vooropleiding noodzakelijk. Wel dient u in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs.
Kosten voor het examen Basisveiligheid met cursusboek € 129,= ex btw per persoon.

Het examen wordt standaard in het Nederlands afgenomen. Examens kunnen ook in andere talen worden afgenomen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Indien u direct in wilt schrijven voor het examen kunt u gebruik maken van de knop “inschrijven”.

Heeft u nog vragen?
Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons door gebruik te maken van “Contact”of via e-mail: opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Deel dit

Inschrijven - Cursusboek + examen B VCA