Examen VIL-VCU

Examen voor mensen die in het bezit zijn of willen komen van het VIL-VCU certificaat. Bent u intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau? Dan moet u beschikken over het diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU). Daarmee geeft u aan dat u weet welke veiligheidseisen worden gesteld aan personeel bij VCA-gecertificeerde bedrijven. Uw opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een VIL-VCU diploma op zak weet u waar u op moet letten bij het zoeken van uitzendkrachten voor uw VCA-gecertificeerde opdrachtgevers.

Na het met goed gevolg afleggen van het examen krijgt de deelnemer het certificaat Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU). Tevens ontvangt de deelnemer naast het certificaat ook een pasje. Het certificaat is 10 jaar geldig en wordt opgenomen in het centraal diploma register op de website http://www.vca.ssvv.nl

Het examen kan op verschillende locatie in Nederland worden afgenomen. Kijk voor actuele examen data onder de knop “inschrijven” Of neem contact met ons op via e-mail opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Het examen duur ongeveer anderhalf uur. Om deel te nemen aan het examen is geen vooropleiding noodzakelijk. Wel dient u in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs.

Kosten voor het examen Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU). € 129,= ex btw per persoon

Het examen wordt standaard in het Nederlands afgenomen. Examens kunnen ook in andere talen worden afgenomen, vraag ons naar de mogelijkheden.
Indien u direct in wilt schrijven voor het examen kunt u gebruik maken van de knop “inschrijven”.

Heeft u nog vragen?
Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons door gebruik te maken van “Contact”, via e-mail: opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Deel dit

Inschrijven Examen VIL-VCU