Veilig werken met de Hoogwerker SOG cat. 3A – herhaling

7De cursus en examen is bedoeld voor medewerkers die een mobiele verticale hoogwerker uit de categorie 3A (mobiele verticale mobiele verticale hoogwerker) bedienen.

Deze 1 daagse training is bedoeld voor herhalers waarvan het certificaat geregistreerd staat in CDR of deelnemers met ruim voldoende ervaring met de werkzaamheden binnen de kwalificatie. De cursus voor mensen die te maken krijgen met het veilig gebruiken, bedienen en werken met een hoogwerker bij opdrachtgevers in de chemie of petrochemie of bij opdrachtgevers die een VCA SOG certificaat vereisen voor het bedienen en gebruiken van een hoogwerker. Aan het einde van de cursus bezit de cursist de juiste kennis en praktische vaardigheden om een Hoogwerker veilig te kunnen gebruiken conform de voorschriften VCA SOG.

Informatie:
Theorie & Praktijk
• Arbo-wet
• Normen en richtlijnen
• Aanvangsinspectie van Mobiele verticale hoogwerker
• Begrippen met betrekking tot de Mobiele verticale hoogwerker
• Veilig werken met de Mobiele verticale hoogwerker
• Veilig opstellen en werken met de Mobiele verticale hoogwerker
• Rijden met de Mobiele verticale hoogwerker
• Het op hoogte manoeuvreren met de Mobiele verticale hoogwerker
• Gebruik van valbeveiligingsmiddelen

De cursus Veilig werken me Hoogwerker cat. 3A SOG wordt afgesloten met een theoretische en praktisch examen conform de eisen opgenomen in de Opleidingsgids VCA SOG. Na het met goed gevolg afleggen van het theorie en praktijk examen krijgt de deelnemer het VCA SOG certificaat Veilig werken met de Mobiele verticale hoogwerker. De deelnemer ontvangt het certificaat digitaal. Indien een papieren certificaat en pasje gewenst zijn, berekenen wij € 7,50 per certificaat. Het certificaat is 5 jaar geldig en wordt opgenomen in het centraal diploma register op de website http://www.vca.ssvv.nl

De cursus wordt regelmatig gegeven op onze opleidingslocatie in Werkendam.

Voor actuele cursusdata kunt u kijken onder de knop “Inschrijven” of u neemt contact met ons op via e-mail: opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Prijs is inclusief 1 daagse training, cursusboek, koffie, thee, lunch, theorie examen VCA SOG, praktijk examen VCA SOG, afdracht VCA SSVV. Prijs is exclusief btw.

Deel dit