Grondverzet

Grondverzet

Cursus grondverzet bij KAP Opleidingen

KAP Opleidingen biedt verschillende cursussen grondverzet aan voor iedereen die in het grondverzet werkt en daarvoor verschillende machines bedient. Zoek je een cursus grondverzet, dan ben je bij KAP aan het juiste adres voor:

Inhoud van een cursus grondverzet

De nadruk ligt in iedere cursus grondverzet van KAP op de praktijk. U leert veilig werken met uw machine en ontvangt na de cursus een certificaat. Met dit certificaat kunt u te allen tijde aantonen dat u over de juiste kennis en kunde beschikt om steeds op een veilige en efficiënte manier te werken.

Theorie

Tijdens het theoriegedeelte leert u over de Arbowetgeving. Zo bent u op de hoogte van de laatste regels aangaande het apparaat dat u bestuurt. Ook gaan we tijdens het theoriegedeelte in op stabiliteit, belasting en besturing van  het apparaat. We behandelen het dagelijks onderhoud en de aanvangsinspectie die gebruik van het apparaat vragen en gaan in op verkeersveiligheid en het gebruik van PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen).

Praktijk

Tijdens het praktijkgedeelte komen de bediening van de machine, het laden en lossen, de voertuigbeheersing, de functionele test van de machine en de rijklaarcontrole aan bod. We bekijken het soort lasten waarvoor de machine geschikt is.

Eendaagse opleiding grondverzet: lage kosten

Bij KAP volgt u al voor 155 euro per persoon exclusief btw een eendaagse opleiding grondverzet met een machine van uw keuze.

Waarom een grondverzet opleiding bij KAP?

  • Groot aanbod aan cursussen

KAP heeft een zeer groot aanbod aan VCA cursussen. Wij weten waarover wij het hebben: wij zijn niet enkel opleider, maar ook adviesbureau op het gebied van veiligheid op de werkvloer.

  • Ook incompany cursussen

Veel van onze cursussen bieden wij ook bij u op locatie aan. Elke cursus grondverzet van KAP wordt bij u op locatie aangeboden.

  • KAP is erkend opleidingspartner

KAP Opleidingen is aangesloten bij de NRTO, de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. U kiest dus gegarandeerd voor opleidingen en cursussen van goede kwaliteit.

  • In één dag uw certificaat

Een opleiding grondverzet van KAP duurt slechts één dag. U behaalt dus snel uw certificaat!