BHV Bedrijfshulpverlening Incompany

Bedrijfshulpverlening  

BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Als werkgever bent u verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren, om bij gevaarlijke situaties op het werk letsel en schade bij werknemers en bezoekers zoveel mogelijk te voorkomen. Daarom heeft u als werkgever één of meer bedrijfshulpverleners nodig. U kunt uw medewerkers tot bedrijfshulpverlener opleiden door ze een bedrijfshulpverlening incompany cursus van KAP opleidingen te laten volgen.

Wat moet een bedrijfshulpverlener kunnen?

Een bedrijfshulpverlener komt als eerste tijdens een calamiteit in actie. De bedrijfshulpverlener EHBO kunnen verlenen, een kleine brand kunnen blussen of snel zijn collega’s en bezoekers kunnen evacueren. Bovendien is de bedrijfshulpverlener voor de professionele hulpdiensten het aanspreekpunt. Een bedrijfshulpverlener moet dan ook goed en helder communiceren tijdens een calamiteit.

Informatie over de bedrijfshulpverlening incompany cursus

De bedrijfshulpverlening incompany cursus wordt op uw eigen bedrijfs- of projectlocatie in Nederland gegeven. De cursus heeft als doel medewerkers op te leiden tot BHV’er. Hierdoor kunnen de medewerkers bij calamiteiten adequaat te handelen. De cursus bestaat uit een theorie- en praktijk gedeelte. De bedrijfshulpverleners worden opgeleid, zodat ze:

  • Eerste hulp kunnen verlenen
  • Brand kunnen bestrijden
  • Kunnen reanimeren met AED
  • Collega’s en bezoekers kunnen evacueren
  • Alarmeren en communiceren

Inschrijven & cursusdata

U kunt contact met ons opnemen via de email opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951 om de mogelijkheden van een incompany cursus te bespreken.

Prijs bedrijfshulpverlening cursus

Per deelnemer betaald u € 309,-. Dit is inclusief een 1-daagse training, cursusboek, certificaat, maar exclusief b.t.w. en reiskosten. De deelnemer ontvangt het certificaat digitaal. Indien een papieren certificaat en pasje gewenst zijn, berekenen wij € 7,50 per certificaat.

Bovendien is het mogelijk de bedrijfshulpverlening incompany cursus in het weekend te verzorgen tegen een meerprijs van € 195,- per groep.

Overige informatie

De cursus wordt standaard in het Nederlands verzorgd. Heeft u liever dat de cursus in een andere taal wordt gegeven? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Indien u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons door gebruik te maken van “Contact” of via e-mail: opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Deel dit

Inschrijven - BHV Bedrijfshulpverlening Incompany

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.