BHV Bedrijfshulpverlening

Bedrijfshulpverlening  

BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Als werkgever bent u verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren, om bij gevaarlijke situaties op het werk letsel en schade bij werknemers en bezoekers zoveel mogelijk te voorkomen. Daarom heeft u als werkgever één of meer bedrijfshulpverleners nodig. U kunt uw medewerkers tot bedrijfshulpverlener opleiden door ze een bedrijfshulpverlening cursus te laten volgen bij KAP opleidingen.

Wat moet een bedrijfshulpverlener kunnen?

Een bedrijfshulpverlener komt als eerste tijdens een calamiteit in actie. De bedrijfshulpverlener EHBO kunnen verlenen, een kleine brand kunnen blussen of snel zijn collega’s en bezoekers kunnen evacueren. Bovendien is de bedrijfshulpverlener voor de professionele hulpdiensten het aanspreekpunt. Een bedrijfshulpverlener moet dan ook goed en helder communiceren tijdens een calamiteit. 

Informatie over de bedrijfshulpverlening cursus

De bedrijfshulpverlening cursus wordt gegeven op onze trainingslocatie in Werkendam. De cursus heeft als doel medewerkers op te leiden tot BHV’er. Hierdoor kunnen de medewerkers bij calamiteiten adequaat te handelen. De cursus bestaat uit een theorie- en praktijk gedeelte. De bedrijfshulpverleners worden opgeleid, zodat ze:

  • Eerste hulp kunnen verlenen
  • Brand kunnen bestrijden
  • Kunnen reanimeren met AED
  • Collega’s en bezoekers kunnen evacueren
  • Alarmeren en communiceren

Inschrijven & cursusdata

Direct inschrijven voor de cursus? Maak gebruik van de knop “inschrijven”. Bovendien vind u onder deze knop ook de actuele cursusdata. Toch nog vragen over de cursus? U kunt ook altijd contact met ons opnemen via de e-mail: opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Prijs bedrijfshulpverlening cursus

De prijs van € 309,- is inclusief een 1-daagse training, cursusboek, koffie, thee, lunch, theorie toets en praktijkbeoordeling. De deelnemer ontvangt het certificaat digitaal. Indien een papieren certificaat en pasje gewenst zijn, berekenen wij € 7,50 per certificaat. De prijs is exclusief btw.

Overige informatie

De cursus wordt standaard in het Nederlands verzorgd. Heeft u liever dat de cursus in een andere taal wordt gegeven? Vraag ons dan de mogelijkheden.

Indien u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons door gebruik te maken van “Contact” of via e-mail: opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Deel dit

Inschrijven BHV Bedrijfshulpverlening