VOL VCA examen

Wilt u uw vol VCA examen halen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Examen voor mensen die in het bezit zijn of willen komen van het VOL-VCA Veiligheid operationeel leidinggevende certificaat. Bent u operationeel leidinggevende bij een aannemer? Dan moet u het diploma VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA) hebben. Daarmee geeft u aan dat u veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van u en de medewerkers waaraan u leiding geeft.

Certificaat Veilig Operationeel Leidinggevende VOL-VCA

Na het met goed gevolg afleggen van het examen krijgt de deelnemer het certificaat Veiligheid operationeel leidinggevende VOL-VCA. Tevens ontvangt de deelnemer naast het certificaat van het vol VCA examen ook een pasje. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig en wordt opgenomen in het centraal diploma register op de website http://www.vca.ssvv.nl

Het examen kan op verschillende locatie in Nederland worden afgenomen. Kijk voor actuele examen data onder de knop “inschrijven” Of neem contact met ons op via e-mail opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Het examen duur ongeveer anderhalf uur. Om deel te nemen aan het examen is geen vooropleiding noodzakelijk. Wel dient u in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs.

Kosten voor het examen Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende € 99,= ex btw per persoon.

Het examen wordt standaard in het Nederlands afgenomen. Examens kunnen ook in andere talen worden afgenomen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Indien u direct in wilt schrijven voor het examen kunt u gebruik maken van de knop “inschrijven”.

Heeft u nog vragen?

Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons door gebruik te maken van “Contact”, via e-mail: opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Deel dit

Inschrijven VOL VCA examen