VOL VCA examen

Wilt u uw vol VCA examen halen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Examen voor mensen die in het bezit zijn of willen komen van het VOL-VCA Veiligheid operationeel leidinggevende certificaat. Bent u operationeel leidinggevende bij een aannemer? Dan moet u het diploma VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA) hebben. Daarmee geeft u aan dat u veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van u en de medewerkers waaraan u leiding geeft.

Certificaat Veilig Operationeel Leidinggevende VOL-VCA

Na het met goed gevolg afleggen van het examen krijgt de deelnemer het certificaat Veiligheid operationeel leidinggevende VOL-VCA. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig en wordt opgenomen in het centraal diploma register op de website http://www.vca.ssvv.nl

Het examen kan op verschillende locatie in Nederland worden afgenomen. Voor actuele examen data neem contact met ons op via e-mail opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Het examen duurt ongeveer anderhalf uur. Om deel te nemen aan het examen is geen vooropleiding noodzakelijk. Wel dient u in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs.

Kosten voor het examen Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende € 109,= ex btw per persoon. De deelnemer ontvangt het certificaat digitaal. Indien een papieren certificaat en pasje gewenst zijn, berekenen wij € 7,50 per certificaat.

Het examen wordt standaard in het Nederlands afgenomen. Examens kunnen ook in andere talen worden afgenomen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Indien u direct in wilt schrijven voor het examen kunt u gebruik maken van de knop “inschrijven”.

Heeft u nog vragen?

Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons door gebruik te maken van “Contact”, via e-mail: opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Deel dit

Inschrijven VOL VCA examen