BHV Bedrijfshulpverlening Code 95

Bedrijfshulpverlening Code 95

Als beroepschauffeur bent u verplicht elke vijf jaar nascholing te volgen. In totaal moet u als beroepschauffeur 35 uur aan nascholing volgen, met een minimum van zeven uur per keer. De bevoegdheid code 95 toont aan dat u als beroepschauffeur nog vakbekwaam bent. U kunt met deze code 95 dan ook als beroepschauffeur blijven werken in de transportsector. U kunt bij KAP opleidingen een bedrijfshulpverlening code 95 cursus volgen.

Waarom bedrijfshulpverlening Code 95

U kunt als beroepschauffeur te maken krijgen met calamiteiten, zoals een ongeval op de weg of u krijgt te maken met een gevaarlijke situatie op uw laad- of losadres. Het kan dan van levensbelang zijn dat als beroepschauffeur adequaat kunt handelen in zo’n situatie. Het volgen bedrijfshulpverlening code 95 cursus is dan ook belangrijk.

Informatie over de bedrijfshulpverlening Code 95 cursus

De bedrijfshulpverlening code 95 cursus wordt gegeven op onze trainingslocatie in Werkendam. De cursus heeft als doel dat u als beroepschauffeur kunt aantonen dat u vakbekwaam bent. Wanneer u als beroepschauffeur bij KAP opleidingen aan deze cursus deelneemt, dan staat deze deelname gelijk aan 7 uur nascholing voor uw Code 95. Wij verzorgen de aanmelding bij het CCV. U wordt als bedrijfshulpverleners code 95 opgeleid, zodat u:

  • Eerste hulp kunnen verlenen
  • Brand kunnen bestrijden
  • Kunnen reanimeren met AED
  • Collega’s en bezoekers kunnen evacueren
  • Alarmeren en communiceren

Inschrijven & cursusdata

Direct inschrijven voor de bedrijfshulpverlening code 95 cursus? Maak gebruik van de knop “inschrijven”. Bovendien vind u onder deze knop ook de actuele cursusdata. Toch nog vragen over de cursus? U kunt ook altijd contact met ons opnemen via de e-mail: opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Prijs bedrijfshulpverlening cursus

De prijs van € 346,50 is inclusief een 1-daagse training, cursusboek, certificaat, koffie, thee, lunch, theorie toets en praktijkbeoordeling. De deelnemer ontvangt het certificaat digitaal. Indien een papieren certificaat en pasje gewenst zijn, berekenen wij € 7,50 per certificaat. De prijs is exclusief btw.

Overige informatie

De cursus wordt standaard in het Nederlands verzorgd. Heeft u liever dat de cursus in een andere taal wordt gegeven? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Indien u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons door gebruik te maken van “Contact” of via e-mail: opleidingen@kap-advies.nl of telefonisch 0183-405951.

Deel dit

Inschrijven BHV Bedrijfshulpverlening Code 95