BHV Bedrijfshulpverlening code 95

BHV staat voor Bedrijfshulpverlening. Een werkgever is verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren zodat bij gevaarlijke situaties op het werk letsel en schade bij werknemers en bezoekers zoveel mogelijk wordt voorkomen. Elk bedrijf heeft daarom één of meer bedrijfshulpverleners nodig.

De BHV opleiding is bedoeld voor mensen die het voortouw willen nemen bij calamiteiten op de werkvloer. Het uiterst belangrijk dat u als BHV’er bij calamiteiten, de regie kunt overnemen wanneer dit nodig is. U bent een bedrijfshulpverlener als u met goed gevolg een BHV cursus heb gevolgd en afgerond. De cursus word gegeven op onze traningslocatie in Werkendam.

Een beroepschauffeur is verplicht nascholing te volgen. Met code 95 toont een beroepschauffeur aan dat hij vakbekwaam is.
Wanneer u als chauffeur bij Adviesbureau Kap b.v. aan deze cursus deelneemt, dan staat deze deelname gelijk aan 7 uur nascholing voor uw Code 95. Wij verzorgen de aanmelding bij het CCV.

Adviesbureau Kap b.v. is erkend door het CCV om Heftruck cursussen met een code 95 vermelding te mogen organiseren.

Informatie
Theorie & Praktijk
De bedrijfshulpverleners worden opgeleid zodat ze:

• eerste hulp kunnen verlenen
• brand kunnen bestrijden
• kunnen reanimeren met AED
• collega’s en bezoekers kunnen evacueren
• alarmeren en communiceren

Voor actuele cursusdata kunt u kijken onder de knop “Inschrijven” of u neemt contact met ons op via e-mail: info@kap-advies.nl of telefonische 0183-405951.

Prijs is inclusief 1 daagse training, cursusboek, koffie, thee, lunch, theorie toets, praktijkbeoordeling. Prijs is exclusief b.t.w.

De opleiding wordt standaard in het Nederlands verzorgd. De cursus kan ook in andere talen gegeven worden, vraag ons naar de mogelijkheden.

Direct inschrijven voor de opleiding? Maak gebruik van de knop “inschrijven”

Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons door gebruik te maken van “Contact” of via e-mail: opleidingen@kap-advies.nl of telefonische 0183-405951.

Deel dit

Inschrijven BHV Bedrijfshulpverlening code 95